De 10 bedste iværksætter råd

De 10 bedste iværksætter råd

februar 21, 2022 Slået fra Af admini

Går du med drømme om at blive iværksætter? Så vil den artikel garanteret være meget interessant for dig. Her har vi samlet de 10 bedste iværksætter råd ifølge en lang række meget succesfulde iværksættere.

 

Støt lokalt

 

Inden vi går videre til de to råd vil vi lige nævne, at det er en meget god ide at støtte lokale virksomheder efter pandemien. Hvis du f.eks. skal have malet hele huset og bor i Glostrup, så er det en gode ide at søge på Maler Frederiksberg og vælge en lokal maler, så du kan støtte ham eller hende med sin virksomhed.

 

  1. Get comfortable with the unknown

 

Når du er iværksætter, så vil du konstant løbe ind i ting, som du ikke ved noget som helst om. Det er del af det at være iværksætter. Det er derfor vigtigt, at du bliver komfortabel med at arbejde med ting du ikke ved noget om.

 

  1. It’s not just about you

 

Det er også vigtigt, at du hverken er for god eller hård ved dig selv. Nogle gange går ting op ad bakke og andre gange ned. Stol på processen og dig selv, og så skal du nok komme igennem de svære og gode tider.

 

  1. Show, Don’t Tell

 

Alle kan tale om hvor stor en virksomhed de vil skabe, men de færreste får det rent faktisk gjort. Det er derfor vigtigt, at du går mere op i at gøre tingene, end at fortælle om dem.

 

  1. Know when to let go

 

Som iværksætter kan det være svært at stoppe med noget man har arbejdet med i lang tid. Det er derfor vigtigt, at du acceptere når det er tid til at slippe noget arbejde.

 

  1. Know the startup hierarchy

 

Når du er ny iværksætter, så accepter, at du ikke ved alt. Vær ikke bange for at netværke med folk der har været iværksættere i lang tid og vær ikke bange for at stille spørgsmål.

 

Derudover er disse fem råd også meget vigtige:

 

  1. Find the balance
  2. Do Anything and Everything
  3. Don’t Worry About the Noise
  4. It’s Your Company – You Decide
  5. Don’t Seek Risk

Lær mere om opstart af virksomhed ved at besøge virksomhedsguiden.