Udvid din virksomhed gennem konferencer

Udvid din virksomhed gennem konferencer

marts 15, 2022 Slået fra Af admini

Konferencer er en fantastisk måde at udvide ens professionelle netværk og møde andre virksomheder indenfor samme erhverv. At være god til at deltage i konferencer giver dig ikke kun muligheden for at møde eventuelle konkurrenter på markedet, men det giver dig også muligheden for at danne nyt samarbejde.

Find relevante konferencer for din virksomhed

For at kunne bruge en konference effektivt, er det vigtigt at finde en, som er relevant for din virksomhed. Det er en god ide at holde sig indenfor ens eget erhverv, så man er sikker på, at man har kendskab til de emner og problemstillinger der bliver gennemgået. Det betyder også, at dem, som man møder, også er indenfor det samme erhverv. Det kan blandt andet være en fantastisk måde at headhunte eller få relationer på tværs af virksomheder.

Find ordentlige konferencelokaler

Konferencer behøver ikke kun at være store arrangementer, hvor mange virksomheder deltager samtidig. Det kan også sagtens være noget mindre, hvor det er din egen virksomhed, der holder det. Det kan være et effektivt redskab til at lave nye samarbejder på tværs af virksomheder eller møde nye potentielle klienter. Når du skal holde en konference, er det vigtigt at finde et ordentlig konferencelokale. Lækre lokaler, AV-udstyr og en god madordning kan øge kvaliteten af konferencen markant.

Lav et skema for din konference

En konference er den perfekte anledning til at netværke, men det kan være en god ide at have skemalagte arrangementer. Ved at have for meget ventetid, kan man hurtigt begynde at kede sig som gæst. Dog skal man også passe på med at have et alt for tæt skema, så der ikke er buffertid til teknikproblemer osv. I starten af konferencen kan det være en god ide at have teambuilding-opgaver, så folk har mulighed for at lære hinanden en smule at kende. Senere på konferencen kan det være godt med mere tid til at snakke og netværke, da det giver folk mulighed for at snakke med dem, som de har lært at kende gennem teambuilding.

Overvej menuen grundigt

Det kan være en stor opgave at bestemme menuen til en konference, men det kan gøre en stor forskel for gæsterne. Lækker og frisk mad, som ikke sviner for meget og er nemt at spise, er vejen frem. Derudover at det også vigtigt at tage højde for allergier og kostvaner, så alle bliver mætte.