Dette klinikudstyr SKAL du eje

Dette klinikudstyr SKAL du eje

juni 25, 2022 Slået fra Af admini

Arbejder du inden for lægepraksissen? Tandlæger, dyrelæger og andre lægepraksisser kender til vigtigheden bag ordentlig klinikudstyr. Klinikudstyr skal både være top funktionelt, ny-moderne og nemt at bruge. Hvis du er læge, og kigger efter det bedste, der findes på markedet for klinikudstyr så skal du have fat på et par geniale lupbriller. Læs med her og find ud af hvorfor.

Stil skarpt hele arbejdsdagen

Har du alt du skal bruge til klinikken? En god klinik er et sted med alt det nyeste udstyr, sterile omgivelser og naturligvis dygtige og venlige medarbejdere. Hvis du altid er på udkig efter det nyeste og bedste klinikudstyr til din praksis, så er lupbriller et absolut must have.

En lupbrille kan hurtig blive er af de vigtigste redskaber, du har på arbejdspladsen. Hvis du for eksempel arbejder i en klinikpraksis, hvor der skal undersøges det med småt, så skal du sørger for det helt rette udstyr til dit syn.

Skræddersyet lupbrille

En lupbrille giver dig mulighed for, at zoome ind og stille helt skarpt på, ligesom du ville kunne gøre med et mikroskop. Kom helt ind og kig på de bagerste kindtænder i tandlægestolen, uden at du behøver flytte selve hovedet for at kunne se nærmere.

Lupbriller er den optimale brille, som er skræddersyet til netop dig og det arbejde, som du skal udføre. Du undgår at skulle bakse med store stationære mikroskoper, når det smarteste lup er monteret direkte på dit ansigt, altid klar til brug!

Pas godt på dit syn og din krop

Der er mange faktorer, som kan spille ind, og gøre at man bliver træt og slidt ned på sin arbejdsplads. For eksempel døjer mange med ryg og nakkeproblemer, fordi de i mange timer har siddet i en uheldig arbejdsstilling. Det kan lede til store problemer med kroniske smerter, hvilket gør at man ikke har den samme arbejdsglæde eller overskud på sin arbejdsplads.

Med lupbriller sørges der for den ergonomiske sundhed. Med den smarte brille har du mulighed for at få en optimal synsvinkel fra en behagelig arbejdsposition.

Justerbar vinkel

Lupbrillernes vinkel kan justeres og rettes ned af, så du undgår at skulle bukke nakken for at kunne se. Når du bruger lupbriller på klinikken, så får du mulighed for at arbejde i en behagelig position, hvor du skåner både ryg og nakke hele dagen.

På den måde kan noget så simpelt som en genial arbejdsbrille være med til at mindske fremtidige arbejdsskader. Det øger også i den grad arbejdsglæden, når man får lov til at sidde behageligt og arbejde i en komfortabel position hele dagen.

En skræddersyet brille til dig

Ingen briller er fuldkommen ens, og det behøver din lupbrille derfor heller ikke at være. Dine lupbriller bliver designet særligt til netop din fysik og dit syn. Er du for eksempel nærsynet eller langsynet, så kan lupbrillerne justeres med integreret brillestyrke i både selve luppen og glasset derom.

Lupbrillerne kommer også i forskellige modeller med tilhørende funktioner, som er skræddersyet til din profession. Arbejder du for eksempel som tandlæge, og har brug for ekstra forstørrelse muligheder, så findes der lupbriller med avanceret prisme-optik, så du kan stille helt skarpt på selv de mindste detaljer.

Det er naturligvis også vigtigt, at lupbriller sidder og føles behageligt på dit hoved. Derfor bliver brillestellet selv også tilpasset og rettet til din komfort, så du får den bedste arbejdsdag.