Derfor kan teambuilding være lige med medarbejder udvikling

Derfor kan teambuilding være lige med medarbejder udvikling

maj 23, 2021 Slået fra Af admini

Som medarbejder kan man risikere at blive udsat for alverdens af forskellige kurser og mange af dem er mere eller mindre tvivlsomme, når det kommer til det output som man som virksomhed og for den sags skyld også som medarbejder, får ud af kurset.


Det er ikke fordi kurserne i sig selv, ikke kan give noget fra sig, men fordi vi efterhånden er så vandt til at blive sendt rundt på diverse kursuser, som chefen skal sende en ud på, så de kan overholde de krav der bliver stillet endnu højere oppe.

 

Men i stedet for at sende virksomhedens medarbejder på kompetencegivende kursuser, så kunne en anden og mere givende ting være, at afholde et teambuilding arrangement, der skal ryste kollegaerne bedre sammen og på den måde, give nogle lidt dybere kompetencer og samtidig skabe et bedre tillidsbånd mellem medarbejderne. For når man bliver udfordret på den måde, udvikler man sig både som person, ens kompetencer får også et nyk opad og chefen kan muligvis se nogle kvalifikationer i medarbejderne, som ellers ikke ville være kommet til udtryk.

Brug et professionelt teambuildingbureau, til medarbejder udvikling

 

Teambuilding kan mange ting. Det kan både være sjovt, underholdende, udfordrende, anderledes, grænseoverskridende og så kan det være udviklende. Men det er sjælendt kun én enkelt ting af gange. Faktisk er det ofte en kombination, der gør at man som virksomhed får meget mere value for pengene, når man vælger at ofre noget arbejdstid og arbejdskroner på, at sætte medarbejderne sammen i nogle timer og blive udfordret.

 

Virksomheden Eventnu arbejder dagligt med teambuilding og hjælper både nogle af de helt store indenfor dansk erhverv som Novo Nordisk, Ørsted, KMD – men de hjælper altså også nogle af de helt små, som den lokale muremester, VVS-firmaet, den lokale Kvickly eller lign. når der skal laves noget både sjovt og udviklende for medarbejderne.

 

Hos Eventnu har man specialiseret sig i at gøre en dyd ud af at finde ud af hvad en virksomhed præcist har behov for og dermed tilpasse enkelte oplevelser det og give oplevelsen det fokus og den kant, der skal til for kunne komme i mål med præcist det.

 

”Det er meget sjovt at arbejde med teambuilding, fordi ingen af opgaverne er ens. Den ene dag, så skal en virksomhed bare have en sjov og anderledes personale dag, den næste dag kan det være samme virksomhed, som skal udfordre deres medarbejde indenfor kommunikation og dermed gøre arbejdsgangen bedre, mere smooth og hurtigere. Det er det, vi elsker at arbejde med og derfor det er så sjovt og underholdende for os, at lave det vi gør” siger Eventnu.