De bedste værnemidler mod Corona til erhverv

De bedste værnemidler mod Corona til erhverv

maj 4, 2021 Slået fra Af admini

Som virksomhedsejer i dag er det vigtigt, at du har værnemidler på lager til dine kunder og medarbejdere. Derfor er det en rigtig god ide at sætte sig godt ind i, hvad det egentlig kræver af dig at kunne beskytte dine kunder og dine medarbejderes sundhed ordentligt fra den smitsomme Corona-virus. Men hvad er det så egentlig lige, man skal have styr på som erhvervsleder, når det kommer til virussen og sundhed? Læs med her og bliv klogere på, hvad de bedste værnemidler mod Corona og den gode sundhed indenfor erhverv er.

Sådan beskytter du bedst dine medarbejdere

Hvordan beskytter du egentlig bedst dine medarbejdere mod Covid-19? Det vigtigste er faktisk, at du sørger for at have de korrekte værnemidler til rådighed for dine medarbejdere, så de ikke selv skal stresse med at finde dem frem og føle, at det er deres eget problem, hvis de ikke har midlerne til at investere i noget ordentligt beskyttelse til en hel dag på arbejdet. Så kan medarbejderne nemmere sørge for deres egen sundhed. Sørg for eksempel for at der er gode rengøringsmidler til rådighed, så de kan tørre af og gøre rent, hvis der skulle være noget mistænkeligt. Derudover kan det være godt at have mundbind eller ansigtsvisir fremme og klar til brug, så dine medarbejdere kan beskytte sig selv mod virussen og få en bedre sundhed. Husk også at fortælle dine medarbejdere seriøsiteten ved hele pandemien, så de ikke udsætter sig selv og sine omgivelser for unødig fare, og så de holder sig selv sunde og raske.

Sådan beskytter du bedst dine kunder

Når du har styr på dine medarbejderes sikkerhed, er et næste faktisk, at du skal have styr på, at dine kunder overholder alle de nødvendige retningslinjer, der er i samfundet, så der ikke bliver smittet i dit erhverv, og så dine kunder kan prioritere deres sundhed. Det handler især om at italesætte og skilte med sundhedsstyrelsens anbefalinger, så alle i dine butikker kan undgå smitte og på den måde have sundhed i fokus. Det er for eksempel at huske dine kunder på, at de skal have en eller anden form for godkendt ansigtsbeskyttelse på, så de ikke kan smitte andre kunder eller medarbejdere omkring sig, hvis de skulle være så uheldige og bære smitten, selvom de ikke selv er klar over det. Derudover skal du gerne have håndsprit til rådighed mange forskellige steder i butikken, så både medarbejderne og kunderne hele tiden kan tage noget nyt på, hvis de skal i kontakt med andre mennesker i løbet af deres vagt eller deres tid i butikken. Man kan aldrig være for forsigtig, når det gælder både dine kunders, dine medarbejderes og din egen sundhed.