Motion på arbejdspladsen gør medarbejderne mere effektive

Motion på arbejdspladsen gør medarbejderne mere effektive

februar 18, 2020 Slået fra Af admini

På det seneste er der kommet ekstra meget fokus på det at leve sundt både hvad angår kost, vaner og motion. I de sidste par år har det endda sneget sig ind på arbejdspladserne, og det er offentlige såvel som private. Det viser sig nemlig, at hvis man giver medarbejderne tid og mulighed for at bevæge sig sammen, kan det gavne rigtig mange ting. Læs mere på https://podiumsport.dk/, hvis du er interesseret i sport og motion. 

Derfor gavner det 

Først og fremmest er det selvfølgelig med til at gøre medarbejderne mere effektive, hvilket bør være argument nok for de fleste ledelser til at få det indført omgående. Det kan måske virke en smule mærkeligt, at man bliver mere effektiv af at bruge tid på noget, der ikke umiddelbart gavner noget i forhold til arbejdsbyrden. De fleste af os har dog nok også prøvet den klarsynede følelse efter en frisk løbetur, og det er lige netop den man efterstræber med tiltag som disse. 

Derudover er det også en oplagt mulighed for at ryste medarbejderne en smule sammen, hvilket utvivlsomt også vil gavne trivsel såvel som effektivitet. Sidst men ikke mindst er der faktisk også noget der tyder på, at det kan være med til at nedsætte sygefraværet. Det er både tilfældet når influenzaen kommer men også i mere seriøse tilfælde som stress.