4 gode råd om emballage

februar 28, 2020 Slået fra Af admini

Skal du have noget flyttet, men ved ikke hvilke former for emballage der er mest hensigtsmæssigt?

Så kan denne artikel kaste lys på hvad de forskellige former for emballage er designet til, så du kan sikre dig en sikker og skadefri flytning eller forsendelse.

Der findes mange forskellige former for emballage, der har kvaliteter og styrker andet ikke har.

1.    Beskyttelse og forsendelse af lette genstande

Hvis du har en masse mindre ting i huset, der er forholdsvis skrøbelige, så bør du anvende bobleplast emballage.
Bobleplast emballage er lavet af et elastisk, gennemsigtigt og fleksibelt plastikmateriale, der har små eller større luftbobler, der har til formål at fungere som små støddæmpere. Dette skal sikre den skadefri transport og forsendelse.

Du kan til fordel bruge flere lag af dette bobleplast, for at sikre dig yderligere imod potentielle skader.

2.    Beskyttelse af uregelmæssige størrelser og former

Hvis du står med et produkt eller møbelartikel, der har en uregelmæssig form, med fx hjørner, der stikker ud, så kan du drage fordel af bølgepap.

Pap er et kraftigt papirmateriale, der er fabrikeret af træfibre, hvilket giver det en stærk stivhed og holdbarhed.
Bølgepap har stadig holdbarheden som normal pap har, men pga. et mellemlag af papir mellem 2 ark pap, så får bølgepap den bedste kombination af holdbarhed og fleksibilitet.

Dette gør at bølgepap er den ideelle emballage for større og uregelmæssige genstande.

3.    Skal du flytte elektroniske genstande?

Hvis du står og skal flytte eller forsende elektroniske genstande, så er det vigtigt at du først læser dette punkt.

Ved transport af elektroniske genstande så bør du være opmærksom på at du skal bruge anti-statisk beskyttelse. Dine elektroniske genstande vil ved forsendelse eller transport begynde at blive udsat for statisk elektricitet, hvilket kan medføre nedsættelse af funktionalitet eller permanente skader på genstandene.

Du kan til transport af elektroniske genstande bruge Ledende poser og bobleplast. Denne form for emballage er ledende, hvilket vil sige at den statiske strøm bliver ledt væk fra din elektroniske apparater.

4.    Kassefyld

Hvis du står med en flyttekasse, men du synes den virker for rummeligt og dine genstande har for meget bevægelse, så kan du bruge kassefyld.

Kassefyld kommer i mange forskellige varianter og ofte den billigste type for emballage. Kassefyld vil sikre at dine genstande bliver holdt på plads i kassen og ikke bliver kastet rundt under forsendelsen.

Konklusion

Jeg håber artiklen har givet dig et bedre indblik i hvilke former for emballage du kan bruge i forskellige situationer. Hvis du gerne vil vide mere eller se forskellige produkter, så kan du se mere hos Albe Emballage her.