Optimer din IT og business

Optimer din IT og business

februar 29, 2020 Slået fra Af admini

Bliv mere innovativ og lær at bruge IT’en til din fordel for din business.
Der er sket er paradigme skift inden for teknologien inden for de seneste år, hvilket har revolutioneret måden vi fører business på.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle af de fordele og redskaber du bør tage i brug, for at optimere din virksomhed.

Google analytics

En af de bedste redskaber vi har i dag er Google analytics, der kan analysere alle vores online kampagner. Dette kan give os et hurtigt og klart billede af, hvordan folk reagerer og ideer til hvad der kan laves om.
Dette er ét af de mest ressource stærke værktøjer som vi har og kan lede til stor succes, hvis brugt ordenligt.

Følg dine KPI’er

KPI eller key performance indicators er nogle punkter du kan følge for dine kampagner og se hvor mange, der klikker på dine online kampagner. Her kan du se hvordan folk interagere og få ideer til forbedringer.
Du kan fx se hvor mange, hvor og hvornår de forlader din hjemmeside, så du kan prøve at lave nødvendige ændringer.

Answer the public

Dette er en hjemmeside, hvor du kan indtaste forskellige ord ind og se, hvilke spørgsmål eller overvejelser folk har om dem. Du kan bruge denne til at planlægge kampagner og tilrettelægge content for dine potentielle kunder.

SEO

Det er meget få virksomheder, der kan klare sig uden at være på internettet og endnu færre, der kan vokse.
Der er ikke mange kunder, der går videre end første side på google, når du søger efter produkter eller services. Derfor er det vigtigt at din virksomhed er synlig.
SEO står for search engine optimization og handler om at få google til at rangere din hjemmeside højt på internettet.
Dette kan være den vigtigste investering som du laver, da din virksomhed ikke kan omsætte, hvis dine kunder ikke kan finde dig eller dine produkter.

Fra det gamle til det nye

Det kan være du har ført virksomhed på den gammeldags måde og er usikker på, hvordan du kan tilpasse dig. Du kan finde IT-hjælp, der kan hjælpe dig med at sætte dit IT-system op og hjælp dig på vej.
Det kan virke skræmmende at lægge hele ens eksistensgrundlag om, men i denne udvikling, så er det nødvendigt, hvis din virksomhed skal overleve og blomstre.