Revisor pris – er den virkelig så vigtig?

Revisor pris – er den virkelig så vigtig?

december 13, 2020 Slået fra Af admini

Det korte svar er, ja! Særligt for små virksomheder er det altafgørende at minimere de faste udgifter og dermed opnå et større overskud. Derfor skal du gå efter den lavest mulige pris revisor

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Den lave revisor pris må selvfølgelig aldrig betyde, at kvaliteten bliver forringet. Revisorens service og professionalisme er helt vital for din virksomhed. Sørg derfor altid for at undersøge mulighederne grundigt. Lav en tjekliste på forhånd og vær opmærksom på, at den revisor, du vælger, lever op til alle de krav, som din virksomhed har. 

Anmeldelser på Trustpilot kan også give et praj om andre kunders tilfredshed, inden du vælger din revisorløsning. Men det vigtigste er at sørge for en grundig forventningsafstemning. En personlig samtale inden samarbejdets start kan vise sig uundværlig i vurderingen af sammenhæng mellem kvalitet og pris. 

Vælg altid en fleksibel og personligt tilpasset løsning 

Enhver virksomheds behov er unikke, og samlebåndsløsninger er sjældent optimale. Derfor skal du altid vælge en revisor, som er villig til at tilgodese de særlige revisionsbehov, der er i netop din virksomhed. Fleksible løsninger, som kan tilpasses din virksomhed, vil altid give de bedste resultater. 

Særligt mindre selskaber, enkeltmandsvirksomheder samt virksomheder i nichebrancher kan komme i klemme, hvis ikke revisoren har kendskab til de vilkår, der gør sig gældende på netop deres forretningsområde. 

Er gode råd dyre, når du skal vælge revisor?

Det kan godt betale sig at være omhyggelig i jagten på en billig revisor, men det behøver ikke at koste ekstra. Her er tre gode råd, når du skal finde den bedste revisor til prisen:

  1. Søg bredt, og brug Trustpilot og andre værktøjer til at indsamle input fra andre kunder.  
  2. Brug dit netværk: du kender helt sikkert andre, som benytter sig af en revisor. Spørg andre virksomheder, hvilken løsning de bruger, og hvad de synes om den.
  3. Benyt dig af tilbuddet om en uforpligtende samtale, som mange revisorer giver. Her kan du stille spørgsmål og blive klogere på, om revisorens service og pris matcher din virksomheds behov.