Vækst smart med vikarer i 2021

Vækst smart med vikarer i 2021

marts 4, 2021 Slået fra Af admini

2020 har stået i forandringens tegn, og alt tyder på, at 2021 bliver ligeledes begivenhedsrigt. De virksomheder som formår at være fleksible, har de bedste odds, modsat de store og tunge aktører.

Medarbejderne har i gennemsnit rekordkorte ansættelsesperioder, og udviklingen går i retning af fleksible kompetencer og ansættelsesmetoder, kontra den traditionelle måde med årevis eller årtier hos samme arbejdsgiver.

Nedenfor kan du se hvordan du kan bruge vikarbureauer til at vækste din virksomhed på en smart måde, ikke mindst i tider med forandring.

Tilpasningsdygtighed

Freelance arbejde er boomet i 2020, og vikarbureauerne har fået rasende travlt. Med deres hjælp, kan du få adgang til kompetencer på en fleksibel og effektiv måde. Bureauet står for alt det praktiske, og du forpligter dig ikke til længerevarende ansættelser. Samtidigt kan du støde på profiler som er værd at holde på – også på længere sigt.

 

Hos Nordstaff.dk kan du få højkvalitets medarbejdere til en lang række områder som for eksempel rengøring, lager og logistik, sosu, pædagogik og meget mere.

Lad Nordstaff tage sig af alt det tidskrævende, og få de bedste kandidater – håndplukket efter dine kriterier.

Reducerede omkostninger

Med vikaransatte, kan du opnå en lavere samlet totalomkostning, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du har etableret et samarbejde med et vikarbureau, kan du fokusere på at drive din forretning, mens bureauet står for alt det nødvendige som ansøgninger, screening, jobsamtaler og kontrakter. 

 

Foruden konkurrencedygtige priser, får du en pålidelig partner som kan varetage mange aspekter af H&R for din virksomhed. Alt det betyder, at du kan reducere omkostningerne i firmaet samt være korrekt og fleksibelt bemandet – også med kort varsel.

Smart vækst

Med øget fleksibilitet og reduceret risiko, får din virksomhed bedre mulighed for at vækste på den smarte måde. Du kan hurtigt onboarde og udskifte medarbejdere efter behov, for eksempel på projekt- eller sæson basis. Vikariater og freelancing er stærke trends for 2021 og frem, og det er et intelligent træk at inkludere begge muligheder i din HR strategi.

Endelige ord

Al forandring byder på mulighed. På bagkant af enhver krise eller radikal branche omvæltning, er der altid tabere og vindere. Ved at positionere dig korrekt, kan du vækste forretningen og overhale konkurrenterne indenom. Reducér risikoen ved at adsprede ud i forskellige ansættelsesforme, ved hjælp af vikarbureauer og freelance medarbejdere.