Sådan finder din virksomhed en god revisor i København

Sådan finder din virksomhed en god revisor i København

april 11, 2021 Slået fra Af admini

Det kan for mange virke enormt svært og uoverskueligt at skulle finde en god revisor i København. For hvad skal man egentligt kigge efter? Hvad er kriterierne?

Der kan være mange spørgsmål, som for mange virksomheder og virksomhedsejere kan være svære at finde svar på.

Mange har også svært ved at finde en god revisor, da de har høje krav og forkerte forventninger – eller måske endda det modsatte. Læs med her eller på https://finans.dk/okonomi/ og få tips og tricks til hvordan din virksomhed finder en god revisor København.

Vælg en, der kender lokalområdet

En af de vigtigste ting og kriterier, som du skal vægte ekstra højt, når du vælger revisor til din virksomhed er, at revisoren er fra lokalområdet København.

København er nemlig en by, med helt specielle priser og økonomi, så derfor er det vigtigt med en revisor, der kender området og ved, hvordan økonomien normalt vis er og fungerer i byen og lokalområdet.

Er en revisor vant til at arbejde med økonomien i en lille by i Jylland, kan det blive svært og uoverskueligt at skulle arbejde med samme i København – måske kan der endda opstå fejl og mangler, fordi revisoren ikke kender området ordentligt. Så vælg revisor med omhu!

Kend din revisors netværk

En anden ting, der er meget vigtig, når det kommer til valget af revisor til sin virksomhed i København, er at du kender din revisors netværk. Dette virker måske irrelevant, men kan være enormt relevant for dig som virksomhedsejer.

Du skal på forhånd kende din og din virksomheds egne behov, og herefter skal du vurdere, om revisorens netværk og kompetencer lever op til dine behov og ønsker. Hvad sker der for eksempel, hvis din revisor bliver syg, eller du pludselig står med en stor skattesag for døren?

Her er det vigtigt, at din revisor er en del af et større netværk og kan være hurtig på aftrækkeren med backupløsninger til din virksomhed.

Hvis ikke står både du og din virksomhed alene og har ingen af læne sig op ad økonomimæssigt.

Viden om IT

Endnu en af de ting, der er enormt vigtig når det kommer til valg af revisor i København, er revisorens viden om IT.

IT fylder enormt meget i virksomhedsverdenen i dag, og det er derfor altafgørende at din revisor i København kan følge med og er opdateret inde for det nyeste IT og IT-systemer.
Data om din virksomhed kan bruges til mange andre nødvendige ting end bare de almindelige, nødvendige indberetninger til det offentlige system.

Din virksomhedsdata kan blandt andet bruges til at analysere din virksomheds performance i forhold til andre virksomheder og dette kan altså også vurdere din virksomheds svagheder og fordele. Din revisor i København bør derfor altid have en finger på pulsen og holde sig opdateret, når det kommer til IT-verdenen og de mange fordele, der er inde for dette.

Vækst

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er det yderst vigtigt, at din revisor i København kender til din virksomhedsvækst og kan hjælpe dig videre med din virksomhed, i stedet for at din virksomhed forbliver det samme sted økonomimæssigt.

Har din revisor ikke redskaberne til at skabe vækst i din virksomhed, uanset størrelse, vil din virksomhed ikke vokse og du vil ende med at skulle stå i langdrag og vente på, at der pludselig sker noget af sig selv.

Redskaber, som en god revisor i København typisk bruger er inden for emnerne: markedsføring, som er enormt vigtig for virksomheder, outsourcing og finansiel styring.

Er din revisor målrettet og personligt motiveret for at få din virksomhed i vækst, er du sikret en god og stabil revisor.